Kā un kāpēc es izstrādāju produktus - AndroGold, AndroForce un ShaktiGold

Pēdējo gadu laikā, dažādu traucējumu ārstēšanai kopā ar klasisko terapiju izmanto alternatīvas vai papildinošas metodes un šeit palīgā nāk Ajūrvēda. Taču ideālus gatavus, iedarbīgus un licenzētus preparātus es neatradu, tādēļ izstrādāju tādus pats..

Lasiet tālāk..

Kāpēc vīrieši 50+ gadu vecumā var kļūt par tēviem un sievietes nevar?

Vīrieša bioloģiskais uzdevums, lai kļūtu par tēvu, aprobežojas ar spermatozoīdu producēšanu, savukārt sievietes bioloģiskā loma ir nesalīdzināmi lielāka..

Lasiet tālāk..

Neauglība, demogrāfija un veselība

Arvien augošai neauglības problēmai ir vairāki iemesli, kas, protams, ir saistīti ar sieviešu un vīriešu reproduktīvās veselības pasliktināšanos. No sievietes puses tāpat viens no ļoti svarīgiem cēloniskiem fakto-riem ir arī arvien pieaugošais grūt-niecības plānošanas vecums.

Lasiet tālāk..

Neauglība un Ajūrvēda

2/3 no neauglības gadījumu – slikta spermas kvalitāte vīriešiem, vai ginekoloģiskas problēmas sievietēm – ir vienkārši visa organisma disbalansa viena no izpausmēm. Taču Ajurvēda organisma disbalansu iedala 6 pakāpēs, un slimību mēs jau diagnosticējam, kad disbalanss ir sasniedzis 4.pakāpi.

Lasiet tālāk..

Skatieties raidījumu par vīriešu seksuālo veselību

Dr.Apinis ielūdza apspriest, vai tiešām spermas kvalitate vīriešiem pasliktinās, un kādi ir iemesli? Vai neauglība ir atsevišķa slimība, vai kādas visa organisma kopīgas slimības viena no izpausmēm? Vai ir tāda lieta kā vīriesu klimakss, jeb andropauze?

Lasiet tālāk..

Parunāsim par afrodīzijiem raidījumā “Pārtikas revidents”

Dažus pārtikas produktus dēvē par afrodiziakiem - ēdieniem, kas veicina cilvēka seksualitāti. To, kāpēc un vai pelnīti tiem piedēvētas šādas īpašības, kādi augi un produkti tie ir, pētīs «Pārtikas revidenta» komanda.

Lasiet tālāk..

Vīrieša "check-up"-  intervija žurnālam “Beauty Cloud”

A.Pirhas intervija saņemsiet atbildes par vīrieša uroloģisko un reproduktīvo pārbaudi, to atšķirību un nozīmi vīrieša veselībai. Lasiet par vīriešu fertilitāti, neauglību un ieteikumiem vīrieša reproduktīvas sistēmas veselībai.

Lasiet tālāk..

Klausieties LR1 "Ģimenes studija" par galveniem vīriešu neauglības iemesliem

Kāpēc aizvien vairāk pāru pie bērniņa tiek ar mediķu palīdzību, kādas iespējas palīdzēt un kādam vajadzētu būt dzīvesveidam, kad bērna ieņemšana tiek plānota?

Lasiet tālāk..

Vīriešu kontracepcija

Ko vīrietis var darīt lietas labā, lai pasargātu sevi un partneri no nevēlamas grūtniecības? Diemžēl jāatzīst, ka izvēle nav liela..

Lasiet tālāk..

Kas vīrietim jāzina par STS?

Seksuāli transmisīvās infekcijas (STI) ir plašāks jēdziens par venēriskajām slimībām, ietverot sevī infekcijas, kas tiek nodotas dzimumceļā.

Lasiet tālāk..

Priekšlaicīga ejakulācija

Pretēji citiem seksuāliem traucējumiem kā libido traucējumi un erektilā disfunkcija, priekšlaicīgai ejakulācijai atrodas otrajā vietā starp biežāk sastopamajiem seksuālajiem traucējumiem..

Lasiet tālāk..

Dr.Erenpreiss Žurnālam “Lilit”– Kā apvienot klasisko medicīnu un ajūrvēdu?

Slimība mani aizveda ārpus tradicionālās Rietumu medicīnas vai "kad andrologs ir arī astrologs". Atklātā saruna par dzīves gaitām.

Lasiet tālāk..

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.